Արագ առաքում
Ձեր սիրելի ռեստորաններից
և խանութներից
Նշեք Ձեր հասցեն՝ ամենաարագ առաքում առաջարկելու համար

Loading...

Խնդրում ենք լրացնել հասցեն՝ որպեսզի կարողանաք տեսնել առաքման պայմանները
Ձեր էջը կվերբեռնվի
Ֆուդի.Լավագույն վաճառքՊիցցա ՊեպերոնիԿեսար աղցանՆախաճաշԱջարական ԽաչապուրիՀալվաԳաթաԽնձորով և դարչինով թխվածք ԽաչապուրիԼանչԲուրիտո ՀավովՖիլադելֆիա ՍենդվիչՖահիտա ՍենդվիչՔեսադիլա ՀավովԻմամ ԲայալդիՍնկով ՏապակաԼանչ Հավի կոտլետով և կարտոֆիլի խյուսԳրիլ ԲանջարեղենԴասական ՔեբաբՀավի ՔեբաբԼանչ Ֆահիտա ՍենդվիչովԼանչ Հավի բդիկով և կարտոֆիլի խյուսԼանչ հավի կոտլետ և Արևելյան փլավԼանչ հավի լանգետ և ապուրԼանչ Հավի նագեթներ և ապուր ՍպասԼանչ Հավի ԹևիկներԼանչ Լցոնած կարտոֆիլովԼանչ Պենեյով և ԱպուրԼանչ Սնկի տապակայովԼանչ Շիշ թաուկով և ՀնդկաձավարովԼանչ Խոզի իքիբիրովԱղցաններԿեսար ԱղցանԹաբուլեԱվոկադոյով ԱղցանԱյոլի ԱղցանՀումուսՎինեգրետ ԱղցանԲազուկով ԱղցանԿորեական ԱղցանՄայրաքաղաքային ԱղցանԿախասնկով ԱղցանԱվելուկով ԱղցանԹայ Բիֆ ԱղցանՀունական ԱղցանԲրոկկոլիով ԱղցանՊիցցաՊիցցա ՄարգարիտաՊիցցա ՊեպերոնիՊիցցա Խոզապուխտով և ՍնկովՊիցցա ԱսորտիԱպուրներՍպասԿարմիր Ոսպով ԱպուրՏնական Հավով ԱպուրՍոլյանկա ԱպուրԲորշ ԱպուրԱպուր ՄսագնդիկներովԽորովածԽոզի ՄատերԽոզի ՓափուկԽոզի ՉալաղաջԽոզի Խորոված ԽառըՏավարի ՓափկամիսԽոզի Իքի ԲիրԽորոված ՀավԽորոված Իշխան Խորոված Հավի ԹևիկներԽորոված Հավի Թևիկներ կծուԽորոված ՍտերլեդՊիկնիկՏավարի ՓափկամիսԽոզի ՓափկամիսԽոզի ՉալաղաջԽոզի ՄատերԽոզի Խառը Տավարի Քեբաբ ՖարշՀավի Քեբաբի ՖարշՄսայինԿուրկուտՀավ Ֆրանսիական ՁևովՀավի ՇնիցելԽրթխրթան ԹևիկներՀավի ՆագգեթսերՇիշ ԹաուկԻշխանի Ֆիլե ՍթեյքԻշխանի ՖիլեՀորթի ԼեզուԺուլյենՆրբաբլիթ Հորթի մսովՀավի ԿոտլետՀավի Կոտլետ պանրովՀավի Կոտլետ ԿարագովՀորթի ԿոտլետՀորթի Կոտլետ կարագովՀորթի Կոտլետ ՊանրովՍթեյք Ֆիլե ՄինյոնՂավուրմա ՌուլետԲանջարեղենային ՈւտեստներԲանջարեղենային ՎոկՖալաֆել Արևելյան ՏոլմաՊասուց ՏոլմաԿարտոֆիլ ԽորովածԽորոված ՍունկԽորոված բանջարեղենՆրբլիթ ՍնկովԲանջարեղենային ԿոտլետԳյուղական ԿարտոֆիլԿարտոֆիլ ՖրիՏապակած ՍիբեխԿիսապատրաստի ուտեստներԿիսապատրաստի Պիցցա ՄարգարիտաԿիսապատրաստի Պիցցա ՊեպերոնիԿիսապատրաստի Պիցցա Խոզապուխտով և ՍնկովԿիսապատրաստի Պիցցա ԱսորտիԿիսապատրաստի Աջարական ԽաչապուրիԿիսապատրաստի ԳաթաԿիսապատրաստի խնձորով և դարչինով թխվածք Կիսապատրաստի ԽաչապուրիԿիսապատրաստի Թայ ԲիֆԿիսապատրաստի Բանջարեղենային ՎոկԿիսապատրաստի ՖալաֆելԿիսապատրաստի Նրբաբլիթ սնկովԿիսապատրաստի Բանջարեղենային ԿոտլետԿիսապատրաստի Կարտոֆիլ ՖրիԿիսապատրաստի Հավ Ֆրանսիական ՁևովԿիսապատաստի Հավի ՇնիցելԿիսապատրաստի Խրթխրթան Հավի ԹևիկներԿիսապատրաստի Հավի ՆագգեթսներԿիսապատրաստի Շիշ ԹաուկԿիսապատրաստի Իշխանի Ֆիլե ՍթեյքԿիսապատրաստի Իշխանի ՖիլեԿիսապատրաստի ԺուլյենԿիսապատրաստի Հավի ԿոտլետԿիսապատրաստի Հավի Կոտլետ պանրովԿիսապատրաստի Հավի Կոտլետ կարագովԿիսապատրաստի Հորթի ԿոտլետԿիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ պանրովԿիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ կարագովԿիսապատրաստի Սթեյք Ֆիլե ՄինիոնԿիսապատրաստի Խաշիլ Սյունիքի բաղադրատոմսովՍոուսներՍխտորի սոուսՊանրային ՍոուսՊեստո ՍոուսՆեապոլիտական ՍոուսԿոկտեյլ ՍոուսԲուֆալո ՍոուսԶովացուցիչ ԸմպելիքներԹանՊեպսի 1լՊեպսի 0,33լՄիրինդա 0,33լJ7 Բալի հյութ 1լJ7 Տոմատի Հյութ 1լJ7 Նարնջի Հյութ 1լJ7 Խնձորի Հյութ 1լJ7 Խնձորի և Դեղձի Հյութ 1լ Հայկական, Պիցցա, Եվրոպական, Խորոված, քյաբաբ
Ֆուդի

Հայկական, Պիցցա, Եվրոպական, Խորոված, քյաբաբ
Աշխատանքային ժամերը
Երկուշաբթի-Կիրակի
09:00 - 22:00

Ֆուդի

Լավագույն վաճառք
Պիցցա Պեպերոնի
#2 Պիցցա Պեպերոնի
30սմ,պեպերոնի, պիցցայի սոուս,պանիր
1990 Դրամ

Կեսար աղցան
#3 Կեսար աղցան
350գ, հավի կրծքամիս,լոլիկ,Պարմեզան,հազար,չորհաց,Կեսար սոուս Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
2200 Դրամ

Նախաճաշ
Աջարական Խաչապուրի
#5 Աջարական Խաչապուրի
Խմոր,ձու,կարագ,պանիր
990 Դրամ

Հալվա
#6 Հալվա
200գ,Պիստակ,թահին,ալյուր,շաքար,ալյուր Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-5 օր։
890 Դրամ

Գաթա
#7 Գաթա
10կտոր, շերտավոր խմոր, խորիզ
1400 Դրամ

Խնձորով և դարչինով թխվածք
#8 Խնձորով և դարչինով թխվածք
Խմոր, խնձոր, ջեմ ,դարչին
2500 Դրամ

Խաչապուրի
#9 Խաչապուրի
2 կտոր, շերտավոր խմոր ,պանիր
590 Դրամ

Լանչ
Բուրիտո Հավով
#11 Բուրիտո Հավով
Լոշիկ,hավի կրծքամիս,Չեդեր պանիր,կարմիր կաղամբ,կարմիր լոբի,եգիպտացորեն,գունավոր պղպեղ,հազար,թթվասեր,մայոնեզ,Չիլի սոուս,կանաչի,համեմունքներ
2100 Դրամ

Ֆիլադելֆիա Սենդվիչ
#12 Ֆիլադելֆիա Սենդվիչ
Հորթի միս,գունավոր պղպեղ,սունկ,սոխ,կետչուպ,ձեթ,սխտոր
1400 Դրամ

Ֆահիտա Սենդվիչ
#13 Ֆահիտա Սենդվիչ
Հավի կրծքամիս,գունավոր պղպեղ,եգիպտացորեն,լոլիկ,սոխ,սխտոր,ձեթ,համեմունքներ
1350 Դրամ

Քեսադիլա Հավով
#14 Քեսադիլա Հավով
Հավի կրծքամիս,գունավոր պղպեղ,լոլիկ,վարունգ,կանաչի, Սոյայի սոուս
1200 Դրամ

Իմամ Բայալդի
#16 Իմամ Բայալդի
350գ, Սմբուկ,լոլիկ,գունավոր պղպեղ,սոխ,սխտոր,տոմատ,կանաչի,համեմունքներ
1350 Դրամ

Սնկով Տապակա
#17 Սնկով Տապակա
300գ, Սունկ,կարտոֆիլ,գունավոր պղպեղ,կարագ,կանաչի,համեմունքներ
1300 Դրամ

Լանչ Հավի կոտլետով և կարտոֆիլի խյուս
#18 Լանչ Հավի կոտլետով և կարտոֆիլի խյուս
կարտոֆիլի խյուս, հավի կոտլետ, Կորեական աղցան
1000 Դրամ

Գրիլ Բանջարեղեն
#19 Գրիլ Բանջարեղեն
250գ, Սմբուկ,դդմիկ,գունավոր պղպեղ,չերրի լոլիկ,սունկ,համեմուքներ
1300 Դրամ

Դասական Քեբաբ
#20 Դասական Քեբաբ
1 կտոր քեբաբ,արևելյան փլավ,աղցան լոլիկով և վարունգով,սոխ,կանաչի,լավաշ
1350 Դրամ

Հավի Քեբաբ
#23 Հավի Քեբաբ
Քեբաբ,արևելյան փլավ,աղցան լոլիկով և վարունգով,սոխ, կանաչի,լավաշ
1200 Դրամ

Լանչ Ֆահիտա Սենդվիչով
#25 Լանչ Ֆահիտա Սենդվիչով
Ֆահիտա սենդվիչ, Կաղամբով Աղցան
1650 Դրամ

Լանչ Հավի բդիկով և կարտոֆիլի խյուս
#26 Լանչ Հավի բդիկով և կարտոֆիլի խյուս
կարտոֆիլի խյուս,հավի բդիկ ջեռոցում,աղցան Վիտամին կաղամբով
1250 Դրամ

Լանչ հավի կոտլետ և Արևելյան փլավ
#27 Լանչ հավի կոտլետ և Արևելյան փլավ
Արևելյան փլավ,հավի կոտլետ,հազարով աղցան
1440 Դրամ

Լանչ հավի լանգետ և ապուր
#28 Լանչ հավի լանգետ և ապուր
Մսագնդիկներով ապուր,կարտոֆիլ ֆրի,հավի լանգետ
2840 Դրամ

Լանչ Հավի նագեթներ և ապուր Սպաս
#29 Լանչ Հավի նագեթներ և ապուր Սպաս
Հավի նագեթներ,կարտոֆիլ ֆրի,ապուր Սպաս
1990 Դրամ

Լանչ Հավի Թևիկներ
#30 Լանչ Հավի Թևիկներ
Խրթխրթան թևիկներ, Ամառային աղցան,Կարտոֆիլ ֆրի
2500 Դրամ

Լանչ Լցոնած կարտոֆիլով
#31 Լանչ Լցոնած կարտոֆիլով
Լցոնած կարտոֆիլ,ամառային աղցան
1400 Դրամ

Լանչ Պենեյով և Ապուր
#32 Լանչ Պենեյով և Ապուր
Մակարոն Պենե,մսագնդիկներով ապուր,Ձաձիկի աղցան
1940 Դրամ

Լանչ Սնկի տապակայով
#33 Լանչ Սնկի տապակայով
Սնկով տապակա,աղցան Բրոկկոլիյով
1900 Դրամ

Լանչ Շիշ թաուկով և Հնդկաձավարով
#35 Լանչ Շիշ թաուկով և Հնդկաձավարով
Շիշ թաուկ,կաղամբով աղցան,հնդկաձավար
1300 Դրամ

Լանչ Խոզի իքիբիրով
#36 Լանչ Խոզի իքիբիրով
Խոզի իքիբիր,խորոված բանջարեղեն
2650 Դրամ

Աղցաններ
Կեսար Աղցան
#38 Կեսար Աղցան
350գ, հավի կրծքամիս,լոլիկ,Պարմեզան,հազար,չորհաց,Կեսար սոուս Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
2200 Դրամ

Թաբուլե
#39 Թաբուլե
350գ, Հազար ,բլղուր,լոլիկ,կանաչի,կիտրոն,համեմունքներ,տոմատ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1490 Դրամ

Ավոկադոյով Աղցան
#40 Ավոկադոյով Աղցան
430գ, Ավոկադո,ռուկոլա,հազար, վարունգ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
1700 Դրամ

Այոլի Աղցան
#41 Այոլի Աղցան
300գ, Հավի կրծքամիս բեկոն,սունկ կորնիշոն,հազար,մայոնեզ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
1600 Դրամ

Հումուս
#42 Հումուս
200գ,սիսեռ,թահին,սխտոր,մածուն Պահել սառնարանում 0 °C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
900 Դրամ

Վինեգրետ Աղցան
#43 Վինեգրետ Աղցան
350գ,գազար,բազուկ,լոբի,կարտոֆիլ,կորնիշոն,սոխ,համեմունք Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1200 Դրամ

Բազուկով Աղցան
#44 Բազուկով Աղցան
350գ, Բազուկ,թթվասեր,ընկույզ ,սխտոր,կանաչի Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

Կորեական Աղցան
#45 Կորեական Աղցան
500գ, Գազար,ձեթ,սոխ,սխտոր,համեմունք Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 2-3 օր։
900 Դրամ

Մայրաքաղաքային Աղցան
#46 Մայրաքաղաքային Աղցան
350գ,Գազար,ոլոռ,կարտոֆիլ,հորթի միս,կանաչի,կորնիշոն,համեմունք Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

Կախասնկով Աղցան
#47 Կախասնկով Աղցան
350գ, Ծառի սունկ մարինացված,գունավոր պղպեղ,սոխ,կանաչի Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1700 Դրամ

Ավելուկով Աղցան
#49 Ավելուկով Աղցան
300գ, Ավելուկ,ընկույզ,սոխ,սխտոր,համեմունքներ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

Թայ Բիֆ Աղցան
#50 Թայ Բիֆ Աղցան
300գ, Տեղական տավարի ֆիլե,դդմիկ,գազար,բրոկոլի,գունավոր պղպեղ,սոյայի սոուս,քունջութ
2300 Դրամ

Հունական Աղցան
#51 Հունական Աղցան
430գ, Լոլիկ,վարունգ,Ֆետա պանիր,հազար,ձիթապտուղ,ձիթապտղի յուղ
1300 Դրամ

Բրոկկոլիով Աղցան
#52 Բրոկկոլիով Աղցան
350գ, Գունավոր Պղպեղ,բրոկոլի ,լոլիկ,կիտրոն Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր։   
1400 Դրամ

Պիցցա
Պիցցա Մարգարիտա
#54 Պիցցա Մարգարիտա
30սմ, լոշիկ,պիցցայի սոուս,պանիր
1850 Դրամ

Պիցցա Պեպերոնի
#55 Պիցցա Պեպերոնի
30սմ,պեպերոնի, պիցցայի սոուս,պանիր
1990 Դրամ

Պիցցա Խոզապուխտով և Սնկով
#56 Պիցցա Խոզապուխտով և Սնկով
30սմ,պիցցայի սուոս,պանիր,սունկ,խողապուխտ
1990 Դրամ

Պիցցա Ասորտի
#57 Պիցցա Ասորտի
30սմ, Պիցցայի սոուս,պանիր,երշիկ,սունկ,խոզապուխտ,սև ձիթապտուղ
2250 Դրամ

Ապուրներ
Սպաս
#59 Սպաս
500գ, Ձու,ձավար,թթվասեր,մածուն,կանաչի
590 Դրամ

Կարմիր Ոսպով Ապուր
#60 Կարմիր Ոսպով Ապուր
500գ, կարմիր ոսպ,տոմատի մածուկ,կարագ
790 Դրամ

Տնական Հավով Ապուր
#61 Տնական Հավով Ապուր
500գ, հավ,կարտոֆիլ,կարագ,սոխ,կանաչի
890 Դրամ

Սոլյանկա Ապուր
#68 Սոլյանկա Ապուր
500գ, խոզապուխտ,որսորդական երշիկ,պեպպերոնի,վարունգ մարինացված,ձիթապտուղ,կանաչի,թթվասեր,կիտրոն
1300 Դրամ

Բորշ Ապուր
#69 Բորշ Ապուր
500գ, հորթի միս,բազուկ,գազար,պղպեղ,կաղամբ,կարտոֆիլ,սոխ,սխտոր,կանաչի,համեմունքներ,թթվասեր
990 Դրամ

Ապուր Մսագնդիկներով
#70 Ապուր Մսագնդիկներով
500գ, հավ,պղպեղ,բրինձ,գազար,թթվասեր,սոխ,կանաչի
990 Դրամ

Խորոված
Խոզի Մատեր
#72 Խոզի Մատեր
400գ,Տեղական խոզի մատեր,համեմունք,լավաշ,սոխ,կանաչի
3300 Դրամ

Խոզի Փափուկ
#73 Խոզի Փափուկ
400գ, Տեղական խոզ,համեմունք,լավաշ,սոխ,կանաչի
3100 Դրամ

Խոզի Չալաղաջ
#74 Խոզի Չալաղաջ
400գ, տեղական խոզի միս, համեմունքներ, լավաշ, սոխ, կանաչի
3500 Դրամ

Խոզի Խորոված Խառը
#75 Խոզի Խորոված Խառը
400գ, տեղական խոզի միս, համեմունքներ, լավաշ, սոխ, համեմունքներ
3300 Դրամ

Տավարի Փափկամիս
#76 Տավարի Փափկամիս
450գ, տեղական տավարի միս, համեմունքներ, լավաշ, սոխ, կանաչի
3800 Դրամ

Խոզի Իքի Բիր
#77 Խոզի Իքի Բիր
250գ, Տեղական խոզի միս,խոզի ճարպ,սոուս,կանաչի, սոխ, լոլիկ,լավաշ
1650 Դրամ

Խորոված Հավ
#78 Խորոված Հավ
1,5կգ, պատրաստման ժամանակը 45 րոպե Տեղական հավի միս,խորոված կարտոֆիլ,սխտորի սոուս,համեմունք,լավաշ,սոխ,կանաչի
4500 Դրամ

Խորոված Իշխան
#80 Խորոված Իշխան
900գ, Իշխան ձուկ,Նարշարաբ սոուս,համեմունքներ,կիտրոն,սոխ,սխտոր,լավաշ
4200 Դրամ

Խորոված Հավի Թևիկներ
#81 Խորոված Հավի Թևիկներ
Հավի թևիկներ,տոմատի մածուկ,խնձորի քացախ,գինի,սխտոր,մանանեխ,մեղր,Վոլչեստոր սոուս,համեմունքներ,Բուֆալո սոուս
1900 Դրամ

Խորոված Հավի Թևիկներ կծու
#82 Խորոված Հավի Թևիկներ կծու
350գ, Հավի թևեր, տոմատի մածուկ, խնձորի քացախ, գինի, սխտոր, մանանեխ, մեղր, չիլի սոուս, վոլցեստորի սոուս, համեմունքներ, Բուֆալո սոուս
1900 Դրամ

Խորոված Ստերլեդ
#83 Խորոված Ստերլեդ
2կգ, Ստերլեդ,Նարշարաբ սոուս,համեմունքներ,կիտրոն,սոխ,սխտոր,լավաշ
9200 Դրամ

Պիկնիկ
Խոզի Չալաղաջ
2900 Դրամ

Խոզի Մատեր
2800 Դրամ

Խոզի Խառը
2800 Դրամ

Մսային
Կուրկուտ
#93 Կուրկուտ
500գ, Հորթի միս,մշակված ցորեն,կարագ
2900 Դրամ

Հավ Ֆրանսիական Ձևով
#94 Հավ Ֆրանսիական Ձևով
1,5կգ, պատրաստման ժամանակը 45 րոպե Ոսկրազերծված հավ,կարտոֆիլ,համեմունքներ
3800 Դրամ

Հավի Շնիցել
#96 Հավի Շնիցել
200գ, Հավի կրծքամիս,պաքսիմատ,ձու,եգիպտացորենի ալյուր,սխտոր,ձեթ,կանաչի,համեմունքներ
1400 Դրամ

Խրթխրթան Թևիկներ
#97 Խրթխրթան Թևիկներ
12կտոր, Հավի թևիկներ պաքսիմատ,ձու,ալյուր,Սոյայի սոուս,սխտոր,մեղր,Վոլչեստոր սոուս,համեմունքներ,ձեթ
1700 Դրամ

Հավի Նագգեթսեր
#98 Հավի Նագգեթսեր
10 կտոր, Հավի միս,պաքսիմատ,համեմունքներ
1790 Դրամ

Շիշ Թաուկ
#99 Շիշ Թաուկ
2կտոր,հավի միս,համեմունքներ
1200 Դրամ

Իշխանի Ֆիլե Սթեյք
#100 Իշխանի Ֆիլե Սթեյք
280գ, Իշխանի ֆիլե,ձիթապտղի յուղ
2500 Դրամ

Իշխանի Ֆիլե
#101 Իշխանի Ֆիլե
400գ, Իշխանի Ֆիլե,բրոկոլի,պղպեղ,դդմիկ,կարագ,գինի
2900 Դրամ

Հորթի Լեզու
#102 Հորթի Լեզու
200գ, Հորթի լեզու,կիտրոն,սխտոր․համեմունքներ,Ծովաբողկի սոուս
1700 Դրամ

Ժուլյեն
#104 Ժուլյեն
200գ, Հավ,սունկ,պանիր,սոխ,սոուս,խմոր
1400 Դրամ

Հավի Կոտլետ
#106 Հավի Կոտլետ
1կտոր, Հավի միս,սոխ,կանաչի,համեմունքներ 
340 Դրամ

Հավի Կոտլետ պանրով
#107 Հավի Կոտլետ պանրով
1կտոր, Հավի միս,պանիր,սոխ,կանաչի,համեմունքներ
340 Դրամ

Հավի Կոտլետ Կարագով
#108 Հավի Կոտլետ Կարագով
1կտոր, Հավի Միս,կարագ,սոխ,կանաչի,համեմունքներ
340 Դրամ

Հորթի Կոտլետ
#109 Հորթի Կոտլետ
1կտոր, Հորթի միս,սոխ,կանաչի,համեմունքներ
420 Դրամ

Հորթի Կոտլետ կարագով
#110 Հորթի Կոտլետ կարագով
1կտոր, Հորթի միս,կարագ,սոխ,կանաչի,համեմունք
420 Դրամ

Հորթի Կոտլետ Պանրով
#111 Հորթի Կոտլետ Պանրով
1կտոր, Հորթի միս,պանիր,սոխ,կանաչի,համեմունքներ
420 Դրամ

Սթեյք Ֆիլե Մինյոն
#112 Սթեյք Ֆիլե Մինյոն
200գ, Տեղական տավարի փափկամիս,Սոյայի սոուս,սպիտակ գինի,սխտոր,համեմունքներ
2900 Դրամ

Ղավուրմա Ռուլետ
#113 Ղավուրմա Ռուլետ
500գ, Հորթի միս,կարագ,համեմունք
8400 Դրամ

Բանջարեղենային Ուտեստներ
Բանջարեղենային Վոկ
#115 Բանջարեղենային Վոկ
200գ, Դդմիկ,գազար,պղպեղ,Սոյա, Քունջութ
800 Դրամ

Ֆալաֆել
#116 Ֆալաֆել
12կտոր, Սիսեռ,թահին,սոխ,սխտոր,կանաչի,համեմունքներ
990 Դրամ

Արևելյան Տոլմա
#117 Արևելյան Տոլմա
10կտոր, Բրինձ,խաղողի թուփ,պղպեղի մածուկ,Նարշարաբ,ընկույզ,սոխ,համեմունքներ
990 Դրամ

Պասուց Տոլմա
#118 Պասուց Տոլմա
1կտոր, Կաղամբ,լոբի,սիսեռ,բլղուր,ոսպ,սոխ,չիր Առաքվում է պատրաստի վիճակում, մատուցվում է սառը։ Պահել սառնարանում 0° C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 5-7 օր։
420 Դրամ

Կարտոֆիլ Խորոված
#119 Կարտոֆիլ Խորոված
500գ, Կարտոֆիլ,համեմունք,սոխ,կանաչի
500 Դրամ

Խորոված Սունկ
#120 Խորոված Սունկ
200գ, Շամպինիոն,կանաչի,համեմունքներ
990 Դրամ

Խորոված բանջարեղեն
#121 Խորոված բանջարեղեն
500գ, Լոլիկ,սոխ,կծու պղպեղ
990 Դրամ

Նրբլիթ Սնկով
#122 Նրբլիթ Սնկով
2կտոր, Նրբաբլիթ,սունկ,կարագ
700 Դրամ

Բանջարեղենային Կոտլետ
#124 Բանջարեղենային Կոտլետ
1կտոր, Կարտոֆիլ,կաղամբ,գազար,կանաչի,համեմունքներ,ալյուր
240 Դրամ

Տապակած Սիբեխ
#128 Տապակած Սիբեխ
350գ, սիբեխ,կարագ,սոխ,համեմունքներ
1500 Դրամ

Կիսապատրաստի ուտեստներ
Կիսապատրաստի Պիցցա Մարգարիտա
#130 Կիսապատրաստի Պիցցա Մարգարիտա
Լոշիկ,Պիցցայի սոուս,պանիր Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։ Բացել  խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։ Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։ Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։  Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։ Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1850 Դրամ

Կիսապատրաստի Պիցցա Պեպերոնի
#131 Կիսապատրաստի Պիցցա Պեպերոնի
Պիցցայի սոուս,պանիր,երշիկ,պեպերոնի Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։ Բացել  խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։ Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։ Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։  Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։ Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1990 Դրամ

Կիսապատրաստի Պիցցա Խոզապուխտով և Սնկով
#132 Կիսապատրաստի Պիցցա Խոզապուխտով և Սնկով
Պիցցայի սոուս,պանիր,սունկ,խոզապուխտ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։ Բացել  խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։ Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։ Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։  Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։ Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1990 Դրամ

Կիսապատրաստի Պիցցա Ասորտի
#133 Կիսապատրաստի Պիցցա Ասորտի
Պիցցայի սոուս,պանիր,երշիկ,սունկ,խոզապուխտ,սև ձիթապտուղ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։ Բացել  խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։ Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։ Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։  Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։ Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
2250 Դրամ

Կիսապատրաստի Աջարական Խաչապուրի
#134 Կիսապատրաստի Աջարական Խաչապուրի
Խմոր,ձու,կարագ,պանիր Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը 250°C  (վերև-ներքև): Բացել  խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա:Տաքացնել ջեռոցը 250°C  (վերև-ներքև): Բացել պանրի փաթեթը և լցնել խաչապուրու մեջտեղի հատվածում: Կոտրել 2 հատ ձու խաչապուրու մեջտեղի հատվածում։ Տեղադրել ջեռոցի միջին մասում և սպասել 8-11 րոպե։ Ուտելուց առաջ ավելացնել կարագ: Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1 օր։
990 Դրամ

Կիսապատրաստի Գաթա
#135 Կիսապատրաստի Գաթա
10 կտոր, Շերտավոր խմոր Խորիզ Պատրաստման եղանակը․ Տեղադրել գաթաները տապակի վրա։ Փայլուն տեսք հաղորդելու համար պատել գաթաները հարած ձվով։ Թխել ջեռոցում 160°C ջերմաստիճանում 25-30 րոպե։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 5-7 օր։
1400 Դրամ

Կիսապատրաստի խնձորով և դարչինով թխվածք
#136 Կիսապատրաստի խնձորով և դարչինով թխվածք
28սմ, Խմոր,խնձոր,ջեմ,դարչին Պատրաստման եղանակը․ Տեղադրել թխվածքը տապակի վրա։ Թխել ջեռոցում 180°C ջերմաստիճանում 5-7 րոպե։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 5-7 օր։
2500 Դրամ

Կիսապատրաստի Խաչապուրի
#137 Կիսապատրաստի Խաչապուրի
2կտոր, Շերտավոր Խմոր Պանիր Պատրաստման եղանակը․ Վակուում փաթեթավորումը բացել պատրաստելուց անմիջապես առաջ: Փայլ հաղորդելու համար հարած ձու քսել խաչապուրիների վրա։ Տաքացնել ջեռոցը 200°C  (վերև-ներքև)։ Թողնել ջեռոցում 25-30 րոպե 200°C ջերմաստիճանում։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 12 ժամ կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20 °C, 7-10 օր։
590 Դրամ

Կիսապատրաստի Թայ Բիֆ
#138 Կիսապատրաստի Թայ Բիֆ
300գ, Տեղական տավարի ֆիլե,դդմիկ,գազար,բրոկոլի,գունավոր պղպեղ,սոյայի սոուս,Քունջութ Պատրաստման եղանակը․ Թավան նախապես տաքացնել 1,5 րոպե։ Ավելացնել 1 մեծ ճաշի գդալ ձեթ։ Տապակել միսը 2-3 րոպե։ Ավելացնել բանջարեղենը, տապակել ևս 1-2 րոպե։ Ավելացնել սոյայի սոուսը և քունջութը, ցանկության դեպքում նաև աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7 օր։
2300 Դրամ

Կիսապատրաստի Բանջարեղենային Վոկ
#139 Կիսապատրաստի Բանջարեղենային Վոկ
200գ, Դդմիկ,գազար,պղպե,Սոյա,քունջութ Պատրաստման եղանակը․ Լցնել 10 գրամ ձեթ և տաքացնել թավան 1 րոպե։ Բանջարեղենը լցնել տաք թավայի մեջ և 2-3 ր տապակել բանջարեղենը ուժեղ կրակի վրա՝ հաճախակի խառնելով։ Բացել սոուսի վակուումը և լցնել բանջարեղենի վրա, եփել 10-20 վայրկյան։ Ուտելուց առաջ ավելացնել քունջութը։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր։
800 Դրամ

Կիսապատրաստի Ֆալաֆել
#140 Կիսապատրաստի Ֆալաֆել
12կտոր, Սիսեռ,թահին,սոխ,սխտոր,կանաչի,համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։ Ֆալաֆելները տաք ձեթի մեջ լցնել սառը վիճակում և տապակել 3-5 րոպե ցածր կրակի վրա։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 5-7 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
990 Դրամ

Կիսապատրաստի Նրբաբլիթ սնկով
#141 Կիսապատրաստի Նրբաբլիթ սնկով
2կտոր, Նրբաբլիթ,սունկ,կարագ Պատրաստման եղանակը  Լցնել ձեթը թավայի մեջ և տաքացնել  1-1․5 րոպե։ Յուրաքանչյուր կողմից տապակել 35-45 վրկ։  Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
700 Դրամ

Կիսապատրաստի Բանջարեղենային Կոտլետ
#143 Կիսապատրաստի Բանջարեղենային Կոտլետ
1կտոր, Կարտոֆիլ,կաղամբ,գազար,կանաչի,համեմունքներ,ալյուր Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։ Կոտլետները տապակել ցածր կրակի վրա այնքան, մինչև 2 կողմերը դառնան ոսկեգույն։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
240 Դրամ

Կիսապատրաստի Կարտոֆիլ Ֆրի
#144 Կիսապատրաստի Կարտոֆիլ Ֆրի
400գ, Կարտոֆիլ,համեմունք Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։ Կարտոֆիլները տաք ձեթի մեջ լցնել սառը վիճակում և տապակել 7 րոպե։ Պահել սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
990 Դրամ

Կիսապատրաստի Հավ Ֆրանսիական Ձևով
#146 Կիսապատրաստի Հավ Ֆրանսիական Ձևով
Ոսկրազերծված հավ,կարտոֆիլ,համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը 180°C (վերև-ներքև)։ Բացել  վակուումը և տեղադրել հավը կարտոֆիլների վրա։ Տեղադրել ջեռոցի միջին մասում և սպասել  40-45 րոպե։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
3800 Դրամ

Կիսապատաստի Հավի Շնիցել
#147 Կիսապատաստի Հավի Շնիցել
200գ, Հավի կրծքամիս,պաքսիմատ,ձու,եգիպտացորենի ալյուր,սխտոր,ձեթ,կանաչի Համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Վակուում փաթեթը բացել պատրաստելուց անմիջապես առաջ։ Թավայի մեջ ձեթ լցնել, դնել մարմանդ կրակին և տաքացնել։ Տապակել 6 րոպեի ընթացքում՝ ամեն կողմից 3 րոպե։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
1400 Դրամ

Կիսապատրաստի Խրթխրթան Հավի Թևիկներ
#149 Կիսապատրաստի Խրթխրթան Հավի Թևիկներ
12կտոր, Հավի թևիկներ,պաքսիմատ,ձու,ալյու,Սոյայի սոուս,սխտոր,մեղր,Վոլչեստոր սոուս Համեմունքներ Ձեթ Պատրաստման եղանակը․ Ձեթը լցնել թավայի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա։ Թևիկները լցնել ձեթով լի թավայի մեջ այնպես, որ ձեթը ծածկի դրանք։ Տապակել 6 րոպե՝ 3 րոպեն մեկ շրջելով։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
1700 Դրամ

Կիսապատրաստի Հավի Նագգեթսներ
#150 Կիսապատրաստի Հավի Նագգեթսներ
10կտոր, Հավի միս Պաքսիմատ Համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Ձեթը լցնել թավայի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա։ Նագեթները լցնել ձեթով լի թավայի մեջ այնպես, որ ձեթը ծածկի դրանք։ Տապակել 6 րոպե՝ 3 րոպեն մեկ շրջելով։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
1790 Դրամ

Կիսապատրաստի Շիշ Թաուկ
#151 Կիսապատրաստի Շիշ Թաուկ
2կտոր, Հավի միս,hամեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Բացել վակուում փաթեթավորումը։ Տեղադրել ջեռոցի մեջ։ Թողնել ջեռոցում 13-15 րոպե 180°C ջերմաստիճանում։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջորմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1200 Դրամ

Կիսապատրաստի Իշխանի Ֆիլե Սթեյք
#152 Կիսապատրաստի Իշխանի Ֆիլե Սթեյք
280գ, Իշխանի ֆիլե Ձիթապտղի յուղ Պատրաստման եղանակը․ Նախապես թավան տաքացնել 1-1.5 րոպե։ Լցնել ձիթապտղի ձեթը ֆիլեի 2 կողմերին։ Յուրաքանչյուր կողմից տապակել 3 րոպե։  Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10
2500 Դրամ

Կիսապատրաստի Իշխանի Ֆիլե
#153 Կիսապատրաստի Իշխանի Ֆիլե
400գ, Իշխանի Ֆիլե,բրոկկոլի,պղպեղ,դդմիկ,կարագ,գինի Պատրաստման եղանակը․ Նախապես տաքացնել  ջեռոցը 180°C։ Բացել փայլաթիթեղյա տարան։ Ավելացնել կարագը տարայի մեջ և փայլաթիթեղով ծածկել։  Տեղադրել ջեռոցի մեջ և սպասել 13-15 րոպե։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։ 
2900 Դրամ

Կիսապատրաստի Ժուլյեն
#154 Կիսապատրաստի Ժուլյեն
200գ, հավ,սունկ,պանիր,սոխ,սոուս,խմոր Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ջեռոցը 160°C (վերև-ներքև)։ Բացել խմորե թասիկի վակուումը։ Բացել միջուկի վակուումը և լցնել թասիկի մեջ։ Բացել պանրի վակուումը և համաչափ տարածել միջուկի վրա։ Տեղադրել ջեռոցի միջին մասում և սպասել 7-9 րոպե։ Պահել սառնարանում +2°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1400 Դրամ

Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ
#157 Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ
1կտոր, Հավի միս,սոխ,կանաչի,համեմունքներ  Պատրաստման եղանակ․ Նախապես թավան տաքացնել  30 վայրկյան։ Բացել  վակուումը։ Լցնել ձեթը տաք թավայի մեջ և մի կողմից տապակել 2-2.5 րոպե, մյուս կողմից՝ 1.5-2 րոպե։ Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 20 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
340 Դրամ

Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ պանրով
#158 Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ պանրով
1կտոր, Հավի միս,պանիր,սոխ,կանաչի,համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ցածր կրակի վրա 2-2,5 րոպե։ Տապակել մի կողմից 2 րոպե, մյուս կողմից 1 րոպե 50 վայրկյան։  Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 10 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
340 Դրամ

Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ կարագով
#159 Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ կարագով
1կտոր, հավի միս,կարագ,սոխ,կանաչի,համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ցածր կրակի վրա 2-2,5 րոպե։ Տապակել մի կողմից 2 րոպե, մյուս կողմից 1 րոպե 50 վայրկյան։  Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 10 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
340 Դրամ

Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ
#160 Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ
1կտոր, Հորթի միս,սոխ,կանաչի Համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ցածր կրակի վրա 2 րոպե։ Տապակել մի կողմից 2,5 րոպե, մյուս կողմից՝ 2 րոպե։  Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 30 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
420 Դրամ

Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ պանրով
#161 Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ պանրով
1կտոր, Հորթի միս,պանիր, սոխ,կանաչի Համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ցածր կրակի վրա 2 րոպե։ Տապակել մի կողմից 2,5 րոպե, մյուս կողմից՝ 2 րոպե։  Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 30 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
420 Դրամ

Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ կարագով
#162 Կիսապատրաստի Հորթի Կոտլետ կարագով
1կտոր, Հորթի միս,կարագ,սոխ,կանաչի Համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Տաքացնել ձեթը ցածր կրակի վրա 2 րոպե։ Տապակել մի կողմից 2,5 րոպե, մյուս կողմից՝ 2 րոպե։  Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 30 վայրկյան։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
420 Դրամ

Կիսապատրաստի Սթեյք Ֆիլե Մինիոն
#163 Կիսապատրաստի Սթեյք Ֆիլե Մինիոն
200գ, Տեղական տավարի փափկամիս,Սոյայի սոուս,սպիտակ գինի,սխտոր,համեմունքներ Պատրաստման եղանակը․ Թավան նախապես տաքացնել 1,5 րոպե։ Միսը տապակել ըստ պատրաստման աստիճանի ձեր նախընտրության․ Rare - 2-2,5 րոպե յուրաքանչյուր կողմից։ Medium - 3,5-4 րոպե յուրաքանչյուր կողմից։ Well done - 5,5-6 րոպե յուրաքանչյուր կողմից։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7 օր
2900 Դրամ

Կիսապատրաստի Խաշիլ Սյունիքի բաղադրատոմսով
#165 Կիսապատրաստի Խաշիլ Սյունիքի բաղադրատոմսով
500գ,Փոխինձ,կարագ,սոխ,պսկաթան Պատրաստման եղանակը․ Փոխինձը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 800 մլ ջուր և 18-20 րոպե եփել միջին կրակի վրա՝ ավելացնելով 2 պտղունց աղ։ Երբ փոխինձը սկսի եռալ, իջեցնել կրակը, պարբերաբար խառնել։ Բացել պսկաթանը 200 մլ ջրով։ Եթե եփելու ընթացքում փոխինձը շատ խտանա, ավելացնել ևս 100 մլ ջուր։ Միջին կրակի վրա հալեցնել կարագը։ Ավելացնել ձեթ և սոխը։ Խառնել այնքան, մինչև սոխը ոսկեզօծվի։ Մատուցելիս փոխինձի կենտրոնում լցրեք սոխառածը, իսկ շուրջը՝ պսկաթանը։ Սոխառածը և պսկաթանը մատուցեք նաև առանձին՝ ուտելու ընթացքում ավելացնելու համար։ Պահել սառնարանում 0° C-ից մինչև +4° C ջերմաստիճանում, 1 շաբաթ։
1500 Դրամ

Սոուսներ
Պեստո Սոուս
400 Դրամ

Որոնման արդյունքում տվյալ չի գտնվել
Artak A.
06 Հոկ 2021
Armen
06 Հոկ 2021
V.
04 Հոկ 2021
Ara S.
21 Սեպ 2021
Tania M.
07 Սեպ 2021
Идеальный стейк из форели!
Menu.am
Բաց մի թողեք շահավետ առաջարկները:
Միացրեք զեղչերի և ակցիաների ծանուցումը:
close_btn
Ձեր էջը կվերբեռնվի