Արագ առաքում
Ձեր սիրելի ռեստորաններից և խանութներից
Նշեք Ձեր հասցեն՝ ամենաարագ առաքում առաջարկելու համար

Հայկական, Պիցցա, Եվրոպական, Լանչ, Խորոված, քյաբաբ
Աշխատանքային ժամերը
Երկուշաբթի-Կիրակի
09:00 - 21:00
09:00 - 21:00
Ֆուդի

#3 Բոուլ բանջարեղենով350գ, նեխուր, գազար, գունավոր պղպեղ, ավոկադո, բրոկոլի, չերրի լոլիկ սոուս դիժոն
3050 Դրամ

#4 Բոուլ հավով350գ, հավի կրծքամիս, ավոկադո, եգիպտացորեն, գունավոր պղպեղ, բրոկոլի, չերրի լոլիկ, սպիտակ գինի, համեմունք, սոյայի սոուս
3450 Դրամ

#16 Աղցան Կեսար350գ, հավի կրծքամիս, լոլիկ, Պարմեզան, հազար, չորհաց, Կեսար սոուս։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
2200 Դրամ

#23 Հալվա200գ, պիստակ, թահին, ալյուր, շաքար։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-5 օր։
890 Դրամ

#38 Ֆահիտա սենդվիչհավի կրծքամիս, գունավոր պղպեղ, եգիպտացորեն, լոլիկ, սոխ, սխտոր, ձեթ, համեմունքներ
1350 Դրամ

#108 Լանչ հավի սթեյքով և քարրի սոուսովՔարրի սոուսով տեղական համեղ հավի կրծքամիս, հնդկաձավար
1990 Դրամ

#109 Լանչ թայլանդական բրնձով և հավի կրծքամսովՏեղական հավի կրծքամիս՝ թայլանդական համեղ սոուսով, բրինձ
1750 Դրամ

#162 Պիցցա Պեպերոնի և հալապենյո30սմ, կծու հալապենյո, թարմ պեպերոնի, պանիր Մոցարելլա, բարակ խմոր, պանրային եզրեր
3300 Դրամ

#113 Աղցան Կեսար350գ, հավի կրծքամիս, լոլիկ, Պարմեզան, հազար, չորհաց, Կեսար սոուս։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
2200 Դրամ

#115 Թաբուլե350գ, հազար, բլղուր, լոլիկ, կանաչի, կիտրոն, համեմունքներ, տոմատ։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1490 Դրամ

#123 Աղցան Այոլի300գ, հավի կրծքամիս
բեկոն, սունկ կորնիշոն, հազար, մայոնեզ
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1-2 օր։
1600 Դրամ

#125 Հումուս200գ, սիսեռ, թահին, սխտոր, մածուն։
Պահել սառնարանում 0 °C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
900 Դրամ

#127 Աղցան Վինեգրետ350գ, գազար, բազուկ, լոբի, կարտոֆիլ, կորնիշոն, սոխ, համեմունք
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1200 Դրամ

#129 Բազուկով աղցան350գ, բազուկ, թթվասեր, ընկույզ, սխտոր, կանաչի։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

#131 Կորեական աղցան500գ, գազար, ձեթ, սոխ, սխտոր, համեմունք։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 2-3 օր։
900 Դրամ

#133 Մայրաքաղաքային աղցան350գ, գազար, ոլոռ, կարտոֆիլ, հորթի միս, կանաչի, կորնիշոն, համեմունք։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

#135 Կախասնկով աղցան350գ, մարինացված ծառի սունկ, գունավոր պղպեղ, սոխ, կանաչի։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1700 Դրամ

#138 Ավելուկով աղցան300գ, ավելուկ, ընկույզ, սոխ, սխտոր, համեմունքներ։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1300 Դրամ

#140 Թայ բիֆ աղցան300գ, տեղական տավարի ֆիլե, դդմիկ, գազար, բրոկոլի, գունավոր պղպեղ, սոյայի սոուս, քունջութ
2900 Դրամ

#146 Բրոկկոլիով աղցան350գ, գունավոր պղպեղ, բրոկոլի, լոլիկ, կիտրոն։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր։
1400 Դրամ

#147 Բանջարեղենային գրիլ ծնեբեկովԱնուշահամ ծնեբեկով լավագույն բանջարեղենի գրիլը՝ հարուստ վիտամիններով
1900 Դրամ

#199 Ապուր Բորշ500գ, հորթի միս, բազուկ, գազար, պղպեղ, կաղամբ, կարտոֆիլ, սոխ, սխտոր, կանաչի, համեմունքներ, թթվասեր
1300 Դրամ

#203 Ձկնապուր500գ, սաղմոն, իշխան, կարտոֆիլ, գազար, գունավոր պղպեղ, սոխ, սխտոր, սամիթ, կիտրոն, կարագ, համեմունքներ
1600 Դրամ

#224 Խորոված հավ1,5կգ, պատրաստման ժամանակը 45 րոպե,
տեղական հավի միս, խորոված կարտոֆիլ, սխտորի սոուս, համեմունք, լավաշ, սոխ, կանաչի
4500 Դրամ

#227 Խորոված իշխան 900գ, իշխան ձուկ, նարշարաբ սոուս, համեմունքներ, կիտրոն, սոխ, սխտոր, լավաշ
4900 Դրամ

#230 Խորոված հավի թևիկներ350գ, հավի թևիկներ, տոմատի մածուկ, խնձորի քացախ, գինի, սխտոր, մանանեխ, մեղր, վոլչեստոր սոուս, համեմունքներ
1900 Դրամ

#235 Խորոված հավի կծու թևիկներ350գ, հավի թևեր, տոմատի մածուկ, խնձորի քացախ, գինի, սխտոր, մանանեխ, մեղր, չիլի սոուս, վոլցեստորի սոուս, համեմունքներ
2100 Դրամ

#240 Խորոված ստերլեդ2կգ, ստերլեդ, նարշարաբ սոուս, համեմունքներ, կիտրոն, սոխ, սխտոր, լավաշ
11000 Դրամ

#392 Կիսապատրաստի պիցցա ՄարգարիտաԼոշիկ, պիցցայի սոուս, պանիր
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։
Բացել խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։
Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։
Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։
Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։
Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
1990 Դրամ

#397 Կիսապատրաստի պիցցա ՊեպերոնիՊիցցայի սոուս, պանիր, երշիկ, պեպերոնի
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։
Բացել խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։
Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։
Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։
Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։
Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
2400 Դրամ

#404 Կիսապատրաստի պիցցա Խոզապուխտով և ՍնկովՊիցցայի սոուս, պանիր, սունկ, խոզապուխտ
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։
Բացել խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։
Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։
Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։
Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։
Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
2400 Դրամ

#408 Կիսապատրաստի պիցցա ԱսորտիՊիցցայի սոուս, պանիր, երշիկ, սունկ, խոզապուխտ, սև ձիթապտուղ
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը մինչև 250°C (վերև-ներքև)։
Բացել խմորի վակուումը և տեղադրել տակդիրի վրա։
Բացել սոուսի վակուումը և քսել խմորի վրա։
Պիցցայի վրա դասավորել մյուս բաղադրիչները։
Տեղադրել ջեռոցի մեջտեղի շարքում և սպասել 5-7 րոպե։
Խմորը պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C, 7-10 օր, բաղադրիչները՝ սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3-4 օր։
2590 Դրամ

#414 Կիսապատրաստի գաթա10 կտոր, շերտավոր խմոր
խորիզ
Պատրաստման եղանակը․
Տեղադրել գաթաները տապակի վրա։
Փայլուն տեսք հաղորդելու համար պատել գաթաները հարած ձվով։
Թխել ջեռոցում 160°C ջերմաստիճանում 25-30 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 5-7 օր։
1690 Դրամ

#417 Կիսապատրաստի խնձորով և դարչինով թխվածք 28սմ, խմոր, խնձոր, ջեմ, դարչին
Պատրաստման եղանակը․
Տեղադրել թխվածքը տապակի վրա։
Թխել ջեռոցում 180°C ջերմաստիճանում 5-7 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4 °C ջերմաստիճանում 1 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 5-7 օր։
2300 Դրամ

#421 Կիսապատրաստի Թայ բիֆ300գ, տեղական տավարի ֆիլե, դդմիկ, գազար, բրոկոլի, գունավոր պղպեղ, սոյայի սոուս, քունջութ
Պատրաստման եղանակը․
Թավան նախապես տաքացնել 1,5 րոպե։
Ավելացնել 1 մեծ ճաշի գդալ ձեթ։
Տապակել միսը 2-3 րոպե։
Ավելացնել բանջարեղենը, տապակել ևս 1-2 րոպե։
Ավելացնել սոյայի սոուսը և քունջութը, ցանկության դեպքում նաև աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր, կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7 օր։
2600 Դրամ

#424 Կիսապատրաստի Բանջարեղենային վոկ200գ, դդմիկ, գազար, պղպեղ, սոյա, քունջութ
Պատրաստման եղանակը․
Լցնել 10 գրամ ձեթ և տաքացնել թավան 1 րոպե։
Բանջարեղենը լցնել տաք թավայի մեջ և 2-3 ր տապակել բանջարեղենը ուժեղ կրակի վրա՝ հաճախակի խառնելով։
Բացել սոուսի վակուումը և լցնել բանջարեղենի վրա, եփել 10-20 վայրկյան։
Ուտելուց առաջ ավելացնել քունջութը։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր։
990 Դրամ

#428 Կիսապատրաստի Ֆալաֆել12 կտոր, սիսեռ, թահին, սոխ, սխտոր, կանաչի, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։
Ֆալաֆելները տաք ձեթի մեջ լցնել սառը վիճակում և տապակել 3-5 րոպե ցածր կրակի վրա։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 5-7 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
990 Դրամ

#432 Կիսապատրաստի Նրբաբլիթ սնկով2 հատ, նրբաբլիթ, սունկ, կարագ
Պատրաստման եղանակը
Լցնել ձեթը թավայի մեջ և տաքացնել 1-1․5 րոպե։
Յուրաքանչյուր կողմից տապակել 35-45 վրկ։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
890 Դրամ

#435 Կիսապատրաստի նրբաբլիթ հորթի մսով2 հատ, նրբաբլիթ, հորթի միս, կարագ
Պատրաստման եղանակը՝
Լցնել ձեթը թավայի մեջ և տաքացնել 1-1․5 րոպե։ Յուրաքանչյուր կողմից տապակել 35-45 վրկ։ Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
700 Դրամ

#442 Կիսապատրաստի Կարտոֆիլ ֆրի400գ, կարտոֆիլ, համեմունք
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։
Կարտոֆիլները տաք ձեթի մեջ լցնել սառը վիճակում և տապակել 7 րոպե։
Պահել սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1190 Դրամ

#444 Կիսապատրաստի Գյուղական կարտոֆիլ400գ, կարտոֆիլ, համեմունք
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ձեթը ուժեղ կրակի վրա։
Կարտոֆիլները տաք ձեթի մեջ լցնել սառը վիճակում և տապակել 7 րոպե։
Պահել սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1190 Դրամ

#448 Կիսապատրաստի Պելմենիներ50 հատ, հորթի միս, խոզի միս, կանաչի, համեմունքներ, խմոր
Պատրաստման եղանակը․
Եռացող ջրի մեջ ավելացնել շատ քիչ աղ։
Լցնել պելմենները եռացող ջրի մեջ և եփել 7-9 րոպե։
Պահել սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 10 օր։
2490 Դրամ

#452 Կիսապատրաստի Հավ ֆրանսիական ձևովՈսկրազերծված հավ, կարտոֆիլ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը 180°C (վերև-ներքև)։
Բացել վակուումը և տեղադրել հավը կարտոֆիլների վրա։
Տեղադրել ջեռոցի միջին մասում և սպասել 40-45 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
4400 Դրամ

#456 Կիսապատաստի Հավի շնիցել200գ, հավի կրծքամիս, պաքսիմատ, ձու, եգիպտացորենի ալյուր, սխտոր, ձեթ, կանաչի, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը․
Վակուում փաթեթը բացել պատրաստելուց անմիջապես առաջ։
Թավայի մեջ ձեթ լցնել, դնել մարմանդ կրակին և տաքացնել։
Տապակել 6 րոպեի ընթացքում՝ ամեն կողմից 3 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
1620 Դրամ

#460 Կիսապատրաստի Խրթխրթան հավի թևիկներ12 հատ, հավի թևիկներ, պաքսիմատ, ձու, ալյուր, սոյայի սոուս, սխտոր, մեղր, վոլչեստոր սոուս, համեմունքներ, ձեթ
Պատրաստման եղանակը․
Ձեթը լցնել թավայի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա։
Թևիկները լցնել ձեթով լի թավայի մեջ այնպես, որ ձեթը ծածկի դրանք։
Տապակել 6 րոպե՝ 3 րոպեն մեկ շրջելով։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
1900 Դրամ

#463 Կիսապատրաստի Հավի նագգեթսներ10 հատ, հավի միս, պաքսիմատ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը․
Ձեթը լցնել թավայի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա։
Նագեթները լցնել ձեթով լի թավայի մեջ այնպես, որ ձեթը ծածկի դրանք։
Տապակել 6 րոպե՝ 3 րոպեն մեկ շրջելով։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 15 օր։
2290 Դրամ

#466 Կիսապատրաստի Շիշ թաուկ2 հատ, հավի միս, hամեմունքներ
Պատրաստման եղանակը․
Բացել վակուում փաթեթավորումը։
Տեղադրել ջեռոցի մեջ։
Թողնել ջեռոցում 13-15 րոպե 180°C ջերմաստիճանում։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջորմաստիճանում 3 օր կամ սառցախցիկում -3°C-ից -25°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1490 Դրամ

#469 Կիսապատրաստի Իշխանի ֆիլե սթեյք280գ, իշխանի ֆիլե, ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը․
Նախապես թավան տաքացնել 1-1.5 րոպե։
Լցնել ձիթապտղի ձեթը ֆիլեի 2 կողմերին։
Յուրաքանչյուր կողմից տապակել 3 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10
2700 Դրամ

#472 Կիսապատրաստի Իշխանի ֆիլե400գ, իշխանի ֆիլե, բրոկկոլի, պղպեղ, դդմիկ, կարագ, գինի
Պատրաստման եղանակը․
Նախապես տաքացնել ջեռոցը 180°C։
Բացել փայլաթիթեղյա տարան։
Ավելացնել կարագը տարայի մեջ և փայլաթիթեղով ծածկել։
Տեղադրել ջեռոցի մեջ և սպասել 13-15 րոպե։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 1-2 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
3400 Դրամ

#475 Կիսապատրաստի Ժուլյեն200գ, հավի միս, սունկ, պանիր, սոխ, սոուս, խմոր
Պատրաստման եղանակը․
Տաքացնել ջեռոցը 160°C (վերև-ներքև)։
Բացել խմորե թասիկի վակուումը։
Բացել միջուկի վակուումը և լցնել թասիկի մեջ։
Բացել պանրի վակուումը և համաչափ տարածել միջուկի վրա։
Տեղադրել ջեռոցի միջին մասում և սպասել 7-9 րոպե։
Պահել սառնարանում +2°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
1750 Դրամ

#480 Կիսապատրաստի Հավի Կոտլետ1կտոր, Հավի միս,սոխ,կանաչի,համեմունքներ
Պատրաստման եղանակ․
Նախապես թավան տաքացնել 30 վայրկյան։
Բացել վակուումը։
Լցնել ձեթը տաք թավայի մեջ և մի կողմից տապակել 2-2.5 րոպե, մյուս կողմից՝ 1.5-2 րոպե։
Շրջել ևս մեկ անգամ, տապակել 20 վայրկյան։
Պահել սառնարանում 0°C-ից մինչև +4°C ջերմաստիճանում 2-3 օր կամ սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 7-10 օր։
370 Դրամ

#494 Կիսապատրաստի Իշլի Քյուֆթա1 հատ, հորթի միս, հորթի քյուֆթա, բլղուր, կարագ, սոխ, համեմունք, ձեթ
Պատրաստման եղանակը․
Եռացող ջրի մեջ ավելացնել շատ քիչ աղ։
Լցնել իշլի քյուֆթան եռացող ջրի մեջ և եփել 7-9 րոպե։
Պահել սառցախցիկում -2°C-ից -20°C ջերմաստիճանում 10 օր։
490 Դրամ

#265 Հավ ֆրանսիական ձևով1,5կգ, պատրաստման ժամանակը 45 րոպե։
Ոսկրազերծված հավ, կարտոֆիլ, համեմունքներ
4900 Դրամ

#269 Հավի շնիցել200գ, հավի կրծքամիս, պաքսիմատ, ձու, եգիպտացորենի ալյուր, սխտոր, ձեթ, կանաչի, համեմունքներ
1790 Դրամ

#272 Խրթխրթան թևիկներ12 հատ, հավի թևիկներ պաքսիմատ, ձու, ալյուր, սոյայի սոուս, սխտոր, մեղր, վոլչեստոր սոուս, համեմունքներ, ձեթ
2290 Դրամ

#310 Սթեյք ֆիլե Մինյոն200գ, տեղական տավարի փափկամիս, սոյայի սոուս, սպիտակ գինի, սխտոր, համեմունքներ
3400 Դրամ