Արագ առաքում
Ձեր սիրելի ռեստորաններից և խանութներից
Նշեք Ձեր հասցեն՝ ամենաարագ առաքում առաջարկելու համար

#102 Բրուսկետա այծի պանրովՍեփական արտադրության գյուղական չորահաց,
թթվասեր, հայկական այծի պանիր համեմված համեմով,
սեփական արտադրության լոլիկի չիր: Մատուցվում է
դայկոն տեսակի միկրոկանաչիով:
1300 Դրամ

#105 ՀումուսՍիսեռով եւ թանինակ պատրաստված մածուկ, մատուցվում է կարմիր
պղպեղի ձիթայուղով եւ սումախով: 330 գ
1200 Դրամ

#108 ԲաբագանուշԽորոված սմբուկից պատրաստված հումուս: Մատուցվում է սեմոլայով
պատրաստված սմբուկի չիպսերով:
1300 Դրամ

#109 Բանջարեղենի փունջԹարմ կանաչիների միքս
չերրի լոլիկ
վարունգ
բուլղարական պղպեղ
կտրատված գազար
3500 Դրամ

#111 Բրուսկետա ձողաձկան պաշտետովՍեփական արտադրության գյուղական չորահաց,
ձողաձկան (տրեսկա) լյարդի պաշտետ, թարմ վարունգ
համեմվա մայոնեզով, կանաչ սոխով, լորի ձվով եւ
բարբարիսով:
1500 Դրամ

#112 Բրուսկոտա հումուսով և բանջարեղեններով Սեփական արտադրության գյուղական չորահաց,
հումուս, արագ տապակված բանջարեղեն: Մատուցվում
է թարմ չերրի լոլիկով եւ դայկոն տեսակի
միկրոկանաչիով:
1400 Դրամ

#113 Դինամիտ ծովախեցգետին Ծովախեցգետին տապակված լեզոնով (կլյառ):
Մատուցվում է եգիպտացորենի պոպկոռնով, կանանչ
սոխով եւ կծու-քաղցրաթթու թանձրուկով:
4300 Դրամ

#114 Դինամիտ հավՀավ տապակված լեզոնով (կլյառ):
Մատուցվում է եգիպտացորենի պոպկոռնով, կանանչ
սոխով եւ կծու-քաղցրաթթու թանձրուկով:
3300 Դրամ

#115 Եվրոպական պանրի տեսականիՄատուցվում է 4 տեսակի պանիր
1) ռոկֆոր
2) գաուդա
3) պարմեզան
4) չեդեր
Մատուցվում է մեղրով եւ չրերով։
4200 Դրամ

#118 Խիվա Բոլորիս հայտնի վրացական սմբուկի ռոլը, որի միջուկը պատրաստված է
շեֆ-խոհարարի ընտանեկան բաղադրատոմսով: Միջուկը իրենից
ներկայացնում է համեմունքներով եւ բանջարեղենով պատրաստված
միջուկ: Մատուցվում է քամած մածունի մուսով:
1500 Դրամ

#119 Խորոված պղպեղ այծի պանրով Իսրաելական խոհանոցին բնորոշ նախուտեստի, կրակի վրա
խորոված կարմիր բուլղարական պղպեղ, քամած մածնի մուս,
հայկական այծի պանիր: Մատուցվում է ընկույզով, կանաչիով եւ
միքս կտերով:
2600 Դրամ

#125 Հայկական պանրի տեսականիՄատուցվում է 6 տեսակի պանիր
1) հայկական լոռի
2) հայկական լոռի թարխունով
3) չանախ
4) հորած պանիր
5) թել պանիր
6) ոչխարի պանիր
Մատուցվում է սոխով եւ գրիսինիով:
2400 Դրամ

#127 Մսի տեսականի 1) հավի ռուլետով
2) խոզի բուժենինայով
3) բաստուրմա
4) սուջուխ
5) պեպերոնի երշիկ
Մատուցվում է զպահացով եւ մանանեխով։
5000 Դրամ

#130 Տապակած սուլուգունիՎրացական հայտնի սուլուգունի պանիր, տապակված
պաքսիմատով:
Մատուցվում է նաշառաբ թանձրուկով:
2000 Դրամ

#131 Փխալիների տեսականի 3 տեսակի փխալի հիմքում ընկած համեմունքներով եւ
բանջարեղենով պատրաստված ընկույզի միջուկ.
1. կարմիր լոբով (մատուցվում է պալենտայի բարձիկի վրա)
2. սպանախով (մատուցվում է նռան հատիկներով)
3. բազուկով (մատուցվում է ընկույզով)
2700 Դրամ

#25 Խորովածի տեսականիԽոզի, գառան եւ հավի խորոված 2-ական շամփուրով,
մատուցվում է ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլ
պանրով, խորոված բուլղարական պղպեղով, թարմ կծու
պղպեղով եւ մարինացված սոխով:
20000 Դրամ

#26 Ստերլետ 1կգՄանղալի վրա պատրաստված համեմված ստեռլեդ,
մատուցվում է խորոված կիտրոնով, թարմ միքս
աղցանով եւ նոշառաբ թանձրուկով: 1կգ
9000 Դրամ

#3 Խոզի ականջներ Սպիտակ եւ սեւ չինական սունկ, թարմ գազար եւ վարունգ, համեմված կարմիր ձեթով եւ քացախով:
2400 Դրամ

#4 Հավ և սունկ չինական ձևով Նրբահամ հավի կրծքամիս, շամպինյոն տեսակի սունկ, կծու-քաղցր-թթու թանձրուկով: Մատուցվում է կանաչ սոխով:
3000 Դրամ

#5 Հավի Գուն ԲաոՄարինացված հավի կրծքամիս, շոգեխաշած բանջարեղենով եւ գետնանուշով, կծու-քաղցրաթթու թանձրուկով:
3800 Դրամ

#8 Փոկե բոուլԽաշած մանրածովախեցգետնով պատրաստված թարմ փոկե բոուլ, մատուցվում է ցիտրուսային պոնզու թանձրուկով:
4500 Դրամ

#9 Ֆնսե հավի մսովՉինական լապշա թարմ գազարով, վարունգով եւ բուլղարական պղպեղով, թել-թել արված հավի կրծքամսով եւ չինական թանձրուկով աղցան հավով։
2300 Դրամ

#11 Ֆնսե ծովախեցգետնովՉինական լապշա թարմ գազարով, վարունգով եւ բուլղարական պղպեղով, թել-թել արված հավի կրծքամսով եւ չինական թանձրուկով աղցան ծովախեցգետնով։
5300 Դրամ

#12 Արիշտա բեկոնովԱմբողջահատիկի արիշտա պատրաստված բեկոն տեսակի խոզապուխտով, կծու լոլիկի թանձրուկով եւ սեւ ձիթապտղով:
2800 Դրամ

#13 Արիշտա հնդկահավովԱմբողջահատիկի արիշտա պատրաստված հնդկահավի կրծքամսով, սպիտակ թանձրուկով, մատուցվում է պարմեզան պանրով:
3700 Դրամ

#16 ՄակբուսԱրաբական թագավորական բրնձով ուտեստ, պատրաստված գառի մաչայով եւ արաբական համեմունքներով:
6300 Դրամ

#285 Չիրչիկ տավարի բուրգերՍեփական պատրաստման բուրգերի հաց, մածուն-նանայով թանձրուկ, թարմ հազար, թարմ վարունգ, հյութեղ լոլիկ, անգուսի կոտլետ, չեդեր պանիր: Մատուցվում է գյուղական կարտոֆիլով:
3200 Դրամ

#290 Մանթի Ավանդական ուզբեկական խմորային ուտեստ աղացած տավարի մսով, մատուցվում է լոլիկի թանձրուկով, մածունով եւ թարմ սոխով:
3600 Դրամ

#294 Ֆիլե մինյոն Տավարի փափկամիս, պատրաստված գրիլի վրա ձեր նախընտրած եփվածության աստիճանով, մատուցվում է պանրով ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլի հետ, լոլիկի հիմքի վրա, պատրաստված Նյու-Յորք թանձրուկով եւ խորոված եգիպտացորենով:
5900 Դրամ

#300 Հավի Գուն Բաո 680գ, հավ, գազար, բուլղարական պղպեղ, չինական սոուսներ, պիստակ, չիլի պղպեղ
4000 Դրամ

#304 Հորթի միս բանջարեղենով 550գ, հորթի ֆիլե, կաղամբ, գազար, վարունգ, դդմիկ, բուլղարական պղպեղ, սոյայի սոուս, սունկ, սխտոր
3900 Դրամ

#313 Ղազան քաբաբ Գառի մսի եւ կարտոֆիլի տապակա ուզբեկական համեմունքներով, մատուցվում է նռան հատիկներով եւ համեմով:
3500 Դրամ

#316 Ուզբեկական շաուրմա հավի մսով Համեմված եւ գրիլի վրա տապակված հավի կրծքամիս, թթու վարունգով, չերրի լոլիկով, սոխով, մածնային եւ կարի թանձրուկներով եւ ֆետայի մուսով փաթաթված:
2300 Դրամ

#317 Փլավ Տաշկենդ Ավանդական ուզբեկական փլավ, պատրաստված գառի մսից եւ սիսեռից, մատուցվում է խաշած լորի ձեւով, աչիկ-չուկ լոլիկի եւ ծիծակի աղցանով:
4300 Դրամ

#319 Մսային բորակի մածունով Ավանդական բորակի գառի մսով, խմորի մեջ պատրաստվում է լոլիկի թանձրուկում, մատուցվում մածնային թանձրուկով:
2400 Դրամ

#323 Ռիբս Խոզի կողամիս համեմված կովկասյան համեմունքներով, պատրաստված գրիլի վրա, մատուցվում է թարմ միքս աղցանով եւ թթվով:
6600 Դրամ

#324 Ջամբայ Սիգ արեւելյան ձեւով Ամբողջական հայկական սիգ, պատրաստված կծու-քաղցրաթթու թանձրուկում ջեռոցում: Մատուցվում է միքս աղցանով եւ կիտրոնով:
5900 Դրամ

#325 ՌիբայԱնգուսի մսից պատրաստված գրիլի վրա ձեր նախընտրած եփվածության աստիճանով, մատուցվում է պանրով ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլի հետ, լոլիկի հիմքի վրա, պատրաստված Նյու-Յորք թանձրուկով եւ խորոված եգիպտացորենով:
14000 Դրամ

#326 Սամմսա պայ Հորթի եւ գառան մսով, միջուկ կարտոֆիլի խյուսի բարձիկի վրա, ծածկված խմորով եւ պատրաստված ջեռոցում:
3600 Դրամ

#331 Ֆրրիտես Միշլենյան ֆաստ-ֆուդ՝ պատրաստված համեմված աղացած տավարի մսից, մածնով թանձրուկից, կիմչի մայոնեզից, մատուցվում է գյուղական կարտոֆիլով, չեդեր պանրով եւ հալապենյո պղպեղով:
2700 Դրամ

#348 Գառան մատներ Պատրաստվում է մանղալի վրա, մատուցվում է պանրով ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլով և մածնով թանձրուկով և մարինացված սոխով: 350 գ․
4300 Դրամ

#351 Գառան չալաղաջՊատրաստվում է մանղալի վրա, մատուցվում է պանրով ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլով և մածնով թանձրուկով և մարինացված սոխով: 350 գ․
4300 Դրամ

#354 Գառան փափկամիսՊատրաստվում է մանղալի վրա, մատուցվում է պանրով ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլով և մածնով թանձրուկով և մարինացված սոխով: 350 գ․
3600 Դրամ

#357 Հավի կրծքամիսՀավի կրծքամիս մարինացված գաղտնի
բաղադրատոմսով, պատրաստված մանղալի վրա,
մատուցվում է թարթար թանձրուկով: 390գ
2600 Դրամ

#359 խոզի մատներՄարինացված չայխոնայի բաղադրատոմսով, պատրաստված մանղալի վրա, մատուցվում է մարինացված սոխով: 320 գ
3700 Դրամ

#362 խոզի չալաղաջ Մարինացված չայխոնայի բաղադրատոմսով, պատրաստված մանղալի վրա, մատուցվում է մարինացված սոխով: 400 գ
3900 Դրամ

#365 Խոզի փափկամիս Մարինացված չայխոնայի բաղադրատոմսով, պատրաստված մանղալի վրա, մատուցվում է մարինացված սոխով: 320 գ
3500 Դրամ

#380 Հավի փափկամիս Հավի փափկամիս մարինացված արաբական համեմունքներով,
պատրաստվում է մանղալի վրա, մատուցվում է մարինացված սոխով եւ
թարթար թանձրուկով (մայոնեզ, թթվասեր, վարունգ, լիմոնի հյութ):
2400 Դրամ

#381 Շիշ թաուկ Հատուկ բաղադրատոմսով մարինացված հավի կրծքամիս, պատրաստվում է
մանղալի վչա թարմ բուլղարական պղպեղով, մատուցվում է թթու ծիծակի
աղցանով եւ մարինացված սոխով:
3300 Դրամ

#64 Փախլավա Այս միջինասիական աղանդերն այնքան տարածված է ու հին, որ շատ
երկրներ մինչեւ հիմա վիճում են դրա պատկանելիության մասին, բայց
դրա արմատները գնում են մինչեւ մ.թ.ա. 2-րդ դար, Հունաստան,
որտեղ առաջին անգամ պատրաստվել եւ գրանցվել է հանրահայտ այս
աղանդերը՝ պատրաստված նուրբ, խրթխրթան շերտերից, ընկույզով եւ
դարչինով միջուկից, ողողված անուշահամ մեղրով:
1200 Դրամ

#70 Բրաունի Ամերիկյան ավանդական թխվածք, պատրաստված
բարձրորակ շոկոլադից եւ ընկույզից: Մատուցվում է
շոկոլադե սոուսով եւ պաղպաղակով
2400 Դրամ

#72 Տիրամիսու Ավանդական իտալական աղանդեր, պատրաստված
մասկարպոնե պանրով, սուրճով եւ ալկոհոլով, որի մի
գդալն անգամ համաձայն իր անվան թարմացնում եւ
բարձրացնում է քեզ վեր։
2400 Դրամ

#75 Սեզոնային տարտՖրանսիական հանրահայտ սաբլե բրետոն տարտ, լցոնված
կրեմով եւ սեղոնային մրգերով:
1600 Դրամ

#148 Կեսար աղցան մանրածովախեցգետնով 350գ, մանրածովախեցգետին, հազար, լոլիկ, Պարմեզան պանիր, չորահաց
3500 Դրամ

#164 ՀունականԴասական հունական աղցան, որը տարբերվում է իր թանձրուկով
պատրաստված նռան օշարակով եւ բալզամիկ քացախով:
Սամառկանդ
Ամառային աղցան համեմված կարմիր կծու չիլլի պղպեղով,
կարմիր գինու քացախով եւ բովված մանրացված ընկույզով:
3800 Դրամ

#168 Սմբուկ տեմպուրա մոցարելայով Սմբուկ պատրաստված տեմպուրա եղանակով: Մատուցվում է թարմ մոցարելայով, հյութեղ լոլիկով, կծու-քաղցրաթթու թանձրուկով եւ մանրացված ընկույզով:
2300 Դրամ

#179 ԱնդիժանՍումախով եւ կարմիր պղպեղով, տապակված սիսեռով, հյութեղ
լոլիկով, կամիր սոխով եւ կանաչիների միքսով աղցան:
1800 Դրամ

#188 Թաբուլե ֆետայով Ավանդական թաբուլե, որը պատրաստվում է թարմ կծու պղպեղով: Մատուցվում է ֆետա պանրով, նշով եւ թարմ նանայով:
1700 Դրամ

#190 Հնդկահավ տերիյակի թանձրուկովՄիքս աղցան, թարմ գազար, թարմ վարունգ, թարմ պղպեղ,
համեմված ֆրանսիական թանձրուկով, հնդկահավի կրծքամսով
տապակված տերյակի թանձրուկով: Մատուցվում է սոխի
չիպսերով եւ աղի գետնանուշով:
3300 Դրամ

#201 Նուկուս Բլղուրով, նռով, այծի պանրով, չերրի լոլիկով, վարունգով, կանաչիներով պատրաստված թարմ աղցան, համեմված թթու թանձրուկով, մատուցվում է բոլոկիյով եւ դայկոն տեսակի միկրո կանաչիով:
3300 Դրամ

#204 Շախրիզաբ Հորթի փափկամսից պատրաստված աղցան, որը տապակվում է ազնվամոորու քացախով: Մատուցվում է միքս աղցանով, հյութեղ լոլիկով, երկու տեսակի եգիպտացորենով, կարմիր սոխով, համեմված վենեգրետ թանձրուկով (մանանեխի հիմքով թանձրուկ):
4500 Դրամ

#210 Ջիզակ հայկական պեստոյովՍուլուգունի պանիր, հյութեղ լոլիկ, հայկական խոտերից պատրաստված պեստո թանձրուկ, մատուցվում է կանաչիների միքսով:
3000 Դրամ

#212 Սամառկանդ Ամառային աղցան համեմված կարմիր կծու չիլլի պղպեղով, կարմիր գինու քացախով եւ բովված մանրացված ընկույզով:
2800 Դրամ

#224 Տոմ Յամ Թայլանդական կծու ապուր պատրաստված մանրածովախեցգետնով, սնկով եւ կոկոսի կաթով: Մատուցվում է բրնձով:
4200 Դրամ

#226 Լագման Հայտնի ուզբեկական ձվի լապշայով ապուր, պատրաստված տավարի մսից, բանջարեղեններից, ուզբեկական համեմունքներով համեմված:
3600 Դրամ

#237 ԲորշչՈւկրաինական ավանդական բանջարեղենային
ապուր տավարի մսով: Մատուցվում է թթվասերով,
բորոդինյան չորահացով եւ խոզի սալով:
1500 Դրամ

#238 Թալիմարջին ավելուկով և գարեձավարով ապուրԱվելուկով եւ գարեձավարով պատրաստված թանձրապուր, որը մատուցվում է նռան օշարակով, միքսված քամած մածունի հետ:
1500 Դրամ

#248 Աջարական խաչապուրիՀայտնի վրացական պանրային միջուկով բաց խաչապուրի, պատրաստված ջեռոցում: Մատուցվում է հավկիթով:
1300 Դրամ

#259 Պիդե բոլոնեզեՀայտնի բոլոնեզե միջուկը պատրաստված խմորի մեջ, պատրաստված ջեռուցում: Մատուցվում է ընկույզով եւ թարմ կանաչ ռեհանով:
2500 Դրամ

#261 Պիցցա Մարգարիտա Լոլիկի թանձրուկով, հյութեղ լոլիկով եւ թարմ մոցարելայով պատրաստված պիցցա:
2200 Դրամ

#263 Պիցցա Կվատրո Ֆորմաջի 4 տեսակի պանրով պատրաստված պիցցա (պարմեզան, ռոքֆոր, մոցարելա, գաուդա)
2800 Դրամ

#265 Պիցցա Պեպերոնի Պեպերոնի տեսակի երշիկով, լոլիկի թանձրուկով եւ մոցարելայով պատրաստված պիցցա:
2600 Դրամ